Apply online now! Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. Cara […] Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. Open a CIMB Savings Account today! Mudah dan pantas. Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. Sebulan register online tak berjaya. Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Pengalaman saya buka current account CIMB. Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! Lepas 3 hari baru dtg. Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. Staff mesra. CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. Concerned with the hassle of opening a new business banking account? Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. Mcm interview skit la. Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. Hi CIMB Malaysia. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. 2. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Terima kasih Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. 3. Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB.